Menú Diari i Festius

Menu diari i festiu Gaudeixi de la nostra cuina catalana tradicional amb el menú del migdia per tan sols 10 euros, i els caps de setmana també us oferim un menú festiu

 

Comunions

Comunions Masia Gibert

Sales privades, menús a mida, aparells musicals... Tenim tots els ingredients per aquest dia tan especial!! Demani'ns informació al telf: 93 764 60 35  o per correu electrònic

 

Les Nostres Cargolades

Cargols guisats i llauna Us agraden els cargols ?? Doncs tenim bones notícies per a vosaltres:

 Ja podeu gaudir de les nostres Cargolades. Menú Cargolades

 

Carns a la brasa

Graella

Especialitat en carns a la brasa. Enllaç a la nostra carta de Brases

Masia Catalana del segle XIV

Gibert La Masia  En un marc incomparable és troba el Restaurant Masia Gibert. A peus de la vila de Sant Genís de Palafolls, província de Barcelona i dintre de la comarca de l'Alt Maresme, trobarem el camí que ens durà cap a la casa pairal. Un recorregut ple de vegetació i paisatges que faran del trajecte un canvi pels vostres sentits, fent-vos gaudir de la mare natura i la puresa del lloc.

 

Esmorzars de Forquilla

 Al Matí també us oferim el nostre servei d'Esmorzars de Forquilla.

Horari: de 9 h a 12 h.

 

Menús per a Grups

Demani'ns informació sobre els menús per a grups, convencions, casaments, reunions, acomiadaments solters/es, etc. Disposem de Salons i Menjadors Privats per les vostres celebracions.

 

Calçotades

Calçots Masia Gibert A l'hivern és època de Calçots i a Restaurant Masia Gibert us oferim un menú de temporada amb Salsa pròpia. Us hi esperem !!

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.