Masia Catalana del segle XIV

Gibert La Masia  En un marc incomparable és troba el Restaurant Masia Gibert. A peus de la vila de Sant Genís de Palafolls, província de Barcelona i dintre de la comarca de l'Alt Maresme, trobarem el camí que ens durà cap a la casa pairal. Un recorregut ple de vegetació i paisatges que faran del trajecte un canvi pels vostres sentits, fent-vos gaudir de la mare natura i la puresa del lloc.

 La Masia catalana, reformada i ampliada amb dos nous menjadors annexos a la part antiga i conservant la seva aparença rural, està al cim d'un petit turó que ens dona unes vistes panoràmiques excel·lents cap a la històrica Església de Sant Genís i el Castell de Palafolls.
 Als voltants de la Masia Gibert podem gaudir d'una gran diversitat de flors, plantes i arbres, alguns d'ells centenaris com el "Lledoner de Can Gibert" (Celtis Australis) i l'ametller (Prunus Amygdalus).
 

Esmorzars de Forquilla

 Al Matí també us oferim el nostre servei d'Esmorzars de Forquilla.

Horari: de 9 h a 12 h.

 

Menús per a Grups

Demani'ns informació sobre els menús per a grups, convencions, casaments, reunions, acomiadaments solters/es, etc. Disposem de Salons i Menjadors Privats per les vostres celebracions.

 

Calçotades

Calçots Masia Gibert A l'hivern és època de Calçots i a Restaurant Masia Gibert us oferim un menú de temporada amb Salsa pròpia. Us hi esperem !!

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.